Sierpleisters

Welke type interieur u ook heeft, trendy of klassiek, een wandafwerking met sierpleisters past bij ieder huis en elke stijl. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kleur wanneer u kiest voor sierpleisters. Deze wandafwerking wordt egaal van structuur aangebracht, en zorgt voor een nette uitstraling. Dat geldt ook voor buiten, want sierpleisters kunnen ook worden toegepast op buitenmuren omdat het uit hoog kwalitatief materiaal bestaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan terraswanden, of de afwerking van buitengevels en gevelisolatie.

De sierpleister is een zogenaamd kunstharsgebonden product met een bijzondere,  korrelige structuur. Het bestaat uit een geurarm, oplosmiddelvrij materiaal. Beschikbaar in iedere gewenste kleur. Deze afwerkingsmethode is vanwege de flexibele eigenschappen ook ideaal voor in een nieuwbouwwoning.

De meest bekende sierpleister is spachtelputz. Andere sierpleisters zijn rustiekputz en granol. Een mooi voordeel van sierpleisters is dat het materiaal kleurvast, stootvast en afwasbaar is. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij geven u graag advies.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen