Certificering

Stuckeur

Stichting Afbouw/Stuckeur

De stichting Afbouwkeur heeft verklaart dat ons bedrijf voldoet aan alle eisen gesteld in de erkenningsregeling voor het stucadoors- en afbouwbedrijf. Pickkers BV mag daarom het afbouwkeurmerk voeren. Het betekend dat wij als bedrijf ons vak verstaan, onze medewerkers de juiste diploma’s hebben, er een klachtenregeling is en er met goede materialen en gereedschappen gewerkt wordt.

 

 

erkend leerbedrijfErkend leerbedrijf Savantis

Pickkers BV is een erkend Savantis Leerbedrijf. Savantis houdt zich bezig met het bevorderen van kennis en behouden van vakmanschap. Als schakel tussen bedrijfsleven en beroepsonderwijs richten zij zich op het leren en werken in de praktijk.

 

 

 

gezond en veilig werkenGezond en veilig werken van Afbouwkeur

Pickkers BV vindt het belangrijk om als werkgever zorg te besteden aan de arbeidsomstandigheden van onze werknemers. Daarom beschikt ons bedrijf over het certificaat ‘gezond en veilig werken’ van Afbouwkeur. Jaarlijks vind er een bedrijfsbezoek plaats door Afbouwkeur waarbij een onafhankelijke controleur bekijkt of aan alle doelvoorschriften van de overheid wordt voldaan. Dit certificaat ontvangt een Afbouwkeur-bedrijf alleen als de controleur heeft getoetst dat er conform de Arbocatalogus Afbouw wordt gewerkt. Kortom: met dit certificaat kunnen we aantonen dat we zorg besteden aan de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers!

 

 

KOMkomo-certificaatO procescertificaat 

Bij Pickkers BV staat kwaliteit voorop. Daarom beschikt ons bedrijf over het KOMO Procescertificaat gevelisolatie. Onze gevelisolatie projecten worden regelmatig steekproefsgewijs gecontroleerd door certificerende instellingen IKOB-BKB B.V. of Kiwa Nederland om te zien of onze kwaliteit nog steeds voldoet aan de BRL. Met dit certificaat kunnen we ook onze klanten een uitgebreide garantie bieden van 10 jaar.

 

 

Naast de certificaten die wij bezitten heeft ons bedrijf:
• Een preventiemedewerker
• Een bedrijfshulpverlener
• Een Risico Inventarisatie & Evaluatie
• De noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen
• Overleg en voorlichting over arbo- en veiligheidsbeleid
• Minimaal 10 werkplekinspecties per jaar
• Gekeurde machines, gereedschappen, klim- en steigermaterieel
• Een ongevallenregistratie

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen