Gladpleisterwerk

Glad pleisterwerk

Wilt u uw wanden een frisse uitstraling geven? Of uw plafonds voorzien van lijsten of ornamenten? Dan is glad pleisterwerk wellicht de juiste keuze.

Glad pleisterwerk, wat houdt dat in?

Glad pleisterwerk is één van de meest gebruikte afwerkingsmethodes van muren en plafonds, de methode zorgt voor een strakke uitstraling Deze methode kent twee uitvoeringen: behangklaar en sausklaar. Bij glad pleisterwerk – behangklaar wordt de wand glad afgewerkt voor een perfect behangresultaat. Bij glad pleisterwerk – sausklaar is het eindresultaat een strakke wand of een plafond, die beide gecombineerd kunnen worden met lijstwerk, ornamenten en rozetten. Dit is een decoratieve afwerking. Na het aanbrengen moet glad pleisterwerk altijd nog worden beschilderd, dat kan in iedere gewenste kleur.

Voordelen

Een belangrijk voordeel van glad pleisterwerk is dat een muur of plafond vocht kan opnemen en weer afstaan zonder dat er kleurverschil ontstaat. Zo kunt u nog lang genieten van een mooi resultaat. Glad pleisterwerk is daardoor ook geschikt als afwerking van vochtige ruimtes zoals badkamers, kelders of garages.

Gebruikte materiaal

Om de muren of plafonds glad af te werken wordt in vele gevallen gips gebruikt. Een ander alternatief is een kunststof gebonden pleister. Het materiaal wordt aangebracht aan de muur en wordt vervolgens met de hand glad gestreken.

Glad pleisterwerk wat voor u?

Is uw wand of plafond toe aan verfrissing en wilt u deze glad stucen? Pickkers, erkende specialist in stucadoors en afbouwwerkzaamheden, staat voor u klaar. Onze deskundige team adviseren u over de mogelijkheden en realiseren de gewenste uitstraling in uw woning. Neem direct contact met ons door te bellen naar 075 – 616 32 86 of stuur ons een mail naar info@pickkers.nl.

Wilt u alvast een inzicht hebben in de kosten en mogelijkheden? Klik op onderstaande button voor een offerte aanvraag. We nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Binnen enkele tellen heeft u een overzicht van de exacte kosten.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen