Gevelstucwerk

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning aan de buitenkant te laten stucen. Naast de strakke en frisse uitstraling die de woning krijgt, zijn gevels met buiten stucwerk makkelijk te reinigen waardoor de woning langer mooi blijft.Wanneer u gebruik maakt van gevelstucwerk wordt uw gevel voorzien van een beschermende laag. De beschermende laag is ter bescherming van doorslaand vocht, zoals regen, en andere schadelijke stoffen. U kunt daarbij denken aan zure regen of lucht -en roetvervuiling. Bij Pickkers B.V. is er keuze uit verschillende soorten afwerkingen en stucwerk.

Proces

Gevelstucwerk is een buitenmuurafwerking waarbij muren aan de buitenzijde een beschermende laag krijgen. Deze worden afgewerkt met een pleisterlaag of stuclaag. Er wordt een dunne, kleurloze vloeistof aangebracht op uw betonnen of bakstenen gevel. Het aanbrengen van deze laag dient zorgvuldig en goed aangebracht te worden; zowel de stenen als mortel moeten goed bedekt zijn. Zodra het stucwerk uitgehard en uitgedroogd is kan het worden voorzien van een kleur naar keuze. Informeer bij ons naar de verschillende soorten afwerkingen.

Bij het renoveren van een bestaande gevel zijn de werkzaamheden met buiten stucwerk gericht op het herstel van de gevel en het terugbrengen in de oude staat. Een oude, aangetaste muur omgetoverd worden tot een goed isolerende muur. De afwerking van de muur geeft een mooie resultaat. De afwerking kan uitgevoerd worden met een traditionele- of moderne pleister.
Wie ervoor kiest om buiten stucwerk te combineren met gevelisolatie, zal naast de uiterlijke metamorfose, ook nog eens aanzienlijk besparen op de energiekosten. Het buiten stucwerk bestaat uit een pleisterlaag die wordt aangebracht op de aan de buitenzijde van de gevel gelijmde isolatieplaten.

Pickkers B.V. is gespecialiseerd om stucwerk voor uw woning te verrichten. Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of wilt u meer vakkundige kennis krijgen omtrent gevelstucwerk? Bel ons op en wij staan gegarandeerd voor u klaar!

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen