Garantie

NOA-afbouwgarantie
De voordelen van dit keurmerk zijn uiteenlopend . De opdrachtgever kan aan de hand van het keurmerk direct zien of het bedrijf aan bepaalde voorwaarden voldoet.

stichtinggevelgarantie-logo-tekst-small

Stichting Gevelgarantie
Verzekerde garantie betekent zorgeloos samenwerken
Door het afsluiten van een verzekerde garantie ben u gegarandeerd van kwaliteit en financiële zekerheid. Mocht er in de eerste 10 jaar na oplevering van een gevel een probleem ontstaan, dan komt u niet in een langdurig touwtrekken over de verantwoordelijkheid terecht, maar klopt u aan bij Stichting Gevelgarantie. Zij zorgen voor een onafhankelijke derde die de schade beoordeelt en het herstel regelt. Dat is onbezorgd zaken doen.

Stichting Gevelgarantie biedt zekerheid van kwaliteit
Tijdens het werk aan de gevel komt een onafhankelijke inspecteur het werk controleren. Mocht deze onregelmatigheden zien in de uitvoering, dan spreekt de inspecteur direct het bedrijf aan. Op deze wijze heeft u de zekerheid dat het werk kwalitatief wordt uitgevoerd.

De voordelen van Stichting Gevelgarantie op een rij:

  • Zekerheid van kwaliteit door inspectie
  • Schade beoordeeld door onafhankelijke derde
  • Stichting Gevelgarantie betaalt herstel
  • Geen winstoogmerk en daardoor voordelig

Bekijk de animatie
Bekijk de animatie over de voordelen van verzekerde garantie op www.stichtinggevelgarantie.nl

Garantie

Gevelsupport
Pickkers BV maakt gebruik van de diensten van ingenieursbureau Gevelsupport. Hun activiteiten zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het onderhoud van het Gepleisterd Bouwen in algemene zin, en meer in het bijzonder op het adviseren en begeleiden van daartoe uitgevoerde werkzaamheden.

Garantie

Afbouwkeur
De voordelen van dit keurmerk zijn uiteenlopend . De opdrachtgever kan aan de hand van het keurmerk direct zien of het bedrijf aan bepaalde voorwaarden voldoet.

De kwaliteit is verzekerd en ook naar de eindklant toe is het een geruststellende gedachte dat alles achter de schermen goed is geregeld. Tot slot is het voor de bedrijven die een keurmerk dragen een blijvende uitdaging en verplichting naar zichzelf om voortdurend het vakmanschap op peil te houden.

De echte meerwaarde van een bedrijf met Afbouwkeur (Stuckeur, Vloerkeur of Plafond & Wandkeur) zit hem in hun kennis van processen en specifieke vakgebieden. Ze houden rekening met de dynamiek van de bouwplaats en de uitdagingen van uw project. Wanneer uw project in de zorg bijvoorbeeld dient te voldoen aan strikte hygiëne-eisen of uw opdracht in de openbare ruimte tegen een stootje moet kunnen, is het goed te weten dat onze bedrijven beschikken over deze specialistische kennis.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen