kelder buiten afdichting

Met Köster Deuxan 2K Kelder buiten afdichting kan een constructie onder het maaiveld effectief tegen het grondwater worden afgedicht.
Het nederlandse klimaat vraagt om producten die ook op een lichtvochtige ondergrond kunnen worden toegepast. Deuxan is daarvoor geschikt, het is een 2 componenten bitumen, en is tevens scheuroverbruggend. Met dit produkt wordt de constructie geprimerd, afgedicht en worden tevens de isolatieplaten verlijmd.
Alle minerale ondergronden zoals gestorte betonwanden, holle wand systemen en metselwerk kunnen met dit product worden afgedicht. Referentieobjecten van meer dan 25 jaar zijn beschikbaar.
Mechanisch verspuitbaar in grote producties per dag of met de spaan te verwerken. Een verzekerde garantie is een te bespreken mogelijkheid.

Kelder isoleren.
De meest voorkomende kelder-isolatieplaten kunnen worden verlijmd met Köster Deuxan 2K. Door de 2K samenstelling vindt er achter de isolatieplaat altijd droging plaats.
Bij voorkeur geschikt zijn de XPS hard Polystyreenplaten, zoals b.v. Styrodur 3035 van de BASF. M.n. voor toepassing onder het maaiveld vanwege de zeer geringe wateropname en hoge drukweerstand.
De isolatieplaten worden volledig op de ondergrond verlijmd met Köster Deuxan om waterachterloop en thermisch verlies te voorkomen.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen