Welkom bij Pickkers BV

Stucadoors & Afbouwbedrijf Pickkers BV is in 2000 opgericht door Björn Pickkers en heeft inmiddels een reputatie opgebouwd waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Vanuit het bedrijfspand in Wormer worden alle opdrachten uitgezet.

Als erkend en gecertificeerd bedrijf zijn we de specialist op het gebied van stucadoren, afdichten, isoleren en gevelrenovaties.

Wij zijn werkzaam in de renovatie, nieuw- en utiliteitsbouw, onderaanneming en particuliere sector.

Pickkers BV heeft ervaren vakmensen die gaan voor kwaliteit en service, en dat ziet u terug in onze materiaalkennis en werkwijze. Samen met ons enthousiaste team van vakmensen, wordt er gewerkt met ´liefde voor het vak´. De modernste technieken worden gecombineerd met ‘ouderwets’ ambachtelijk vakmanschap. Dat tezamen maakt ons een goede samenwerkingspartner voor zowel zakelijke als particuliere klanten. En hierdoor behalen we ons doel: een goed product leveren waar de klant jarenlang plezier aan heeft.

 Wij adviseren u over de mogelijkheden om tot een zo mooi en goed mogelijk resultaat te komen. Vaak zijn klanten verrast als ze horen dat er veel meer keuzes zijn op het gebied van stucwerk. En niet alleen wat betreft kleuren en decoraties, maar ook qua afwerkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterdicht stucwerk in plaats van tegels in de badkamer, waardoor de ruimte een hele andere sfeer krijgt.

Pickkers BV beschikt verder over een atelier voor het restaureren van gipslijsten en ornamenten. We kunnen hier ook proefmonsters maken van producten die klanten gekozen hebben. Op deze manier krijgt de klant een helder beeld van het eindresultaat.

Op de website vindt u meer informatie over het bedrijf en onze diensten. Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag enkele voorbeelden bekijken? Dan bent u ook van harte welkom in onze veelzijdige showroom.

Pickkers BV is een erkend bedrijf en gecertificeerd door StucKeur. Verder zijn we aangesloten bij brancheorganisaties zoals de (NOA) en (Bedrijfschap Afbouw). Daarbij zijn wij ook een erkend Savantis Leerbedrijf, en proberen op deze manier ons steentje bij te dragen bij het bevorderen van kennis en behouden van het vakmanschap.

Wij wensen u verder veel leesplezier op onze website!

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen