Betonlook

Venetiaanse pleisters

Van een Mediterraans interieur tot een moderne strakke betonlook, venetiaanse pleisters zorgen altijd voor authentieke natuurlijke uitstraling.Venetiaans pleisterwerk kent een mooie historische achtergrond. De afwerkingsmethode afkomstig uit de oude Italiaanse stad werd vooral toegepast in de 16e en 17e eeuw. In de loop der tijd zijn er verschillende technieken uit voortgekomen, waardoor oppervlaktes steeds gladder en glanzender konden worden gemaakt.Venetiaanse pleisters zijn een vorm van decoratieve wandafwerking met een luxe en karakteristieke uitstraling. Dankzij de ambachtelijke spaantechniek en een mengsel van kalk en marmerstof komt de gladde en glanzende afwerking sterk naar voren. Venetiaans stucwerk kan in iedere ruimte worden toegepast, het is vanwege de waterafstotende eigenschappen zelfs te verwerken in uw badkamer of keuken.Met Venetiaanse pleisters kunnen verschillende soorten effecten worden gecreëerd. Over alle mogelijkheden geven wij u graag advies.

Pandomo

Wil u een authentiek element brengen in uw woning? Een bijzondere sfeer creëren met tegels? Bijvoorbeeld in uw badkamer, keuken of toilet? Kijk dan eens naar Pandomo. Dit exclusieve stucwerk, dat vaak in Italië werd gebruikt, bestaat volledig uit mineralen. Pandomo heeft een mooie strakke, maar vooral glanzende uitstraling. Ideaal voor een luxe interieur.PANDOMO is een gladde pleister met marmersteeneffect die vakkundig op kleur en glans wordt gebracht. In tegenstelling tot andere decorpleisters, vormt de witte PANDOMO decorpleister een hard en tegelijkertijd open oppervlakte. Dat zorgt voor een prachtig effect: een gladde wand die een lust is voor het oog. De oppervlakte wordt met een speciale olie geïmpregneerd, wat PANDOMO ook geschikt maakt voor vochtige,  sanitaire ruimtes zoals uw badkamer of keuken.Heeft u voorkeuren wat betreft kleur? PANDOMO biedt stucwerk in iedere kleur die u wenst. Daarbij heeft PANDOMO zelf bijzondere kleuren ontwikkeld in vijf uiteenlopende kleurthema’s: licht, natuur, puur, helder en accent. Deze vijf verschillende kleurcomposities zorgen voor een bijzondere samenhang tussen klassiek, natuur en trends in een woonomgeving.

Beton Ciré

Houdt u van een moderne inrichting met een warme uitstraling? Kies dan voor Beton Ciré,  een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent. De Grieken en Romeinen gebruikten beton vele eeuwen geleden al als basis voor hun bruggen en viaducten. Het materiaal is geschikt voor iedere ondergrond. De veelzijdigheid van Beton Cire komt door zijn genuanceerde eigenschappen.Beton Ciré is een moderne variant op gewoon beton, ooit ontstaan in Frankrijk. Het is een waterbestendige cementpleister die veel mogelijkheden kent qua kleur- en textuureffecten. Door de goede aanhechtingskwaliteiten is Beton Cire ook zeer geschikt als afwerking voor bijvoorbeeld keukenbladen en wastafelmeubels. Bovendien zorgt een afwerking met Beton Cire voor een warme uitstraling van een badkamer, een sfeervolle plek waar u snel ontspant.Wanneer u een levendig, natuurlijk effect wilt, dan is deze stucvorm de ideale keuze. Het is uitstekend te combineren met een moderne inrichting waarbij een warme sfeer centraal staat.

Frescolori

Een Italiaanse afwerking met Frescolori stucwerk past zowel in een modern als klassiek interieur. Iedere stijl krijgt een unieke, prachtige sfeer.De Frescolori stucpleister is een uniek natuurproduct op basis van kalk. Voor deze afwerking is ambachtelijk vakmanschap vereist, waarbij advies gegeven wordt over uiteenlopende decoratieve afwerkingen.  Van traditioneel Italiaans stucwerk tot de stoere betonlook. De Frescolori kalkpleister geeft ruimtes een eigentijdse uitstraling en is in veel verschillende kleuren leverbaar.Welke ruimte wilt u veranderen in een prachtige omgeving? Uw keuken? Of misschien uw woon- of badkamer? Met deze pleister zijn verschillende woon- en leefstijlen te ontwikkelen, in verschillende soorten woonruimtes. Of u nou van klassiek, landelijk of juist romantisch houdt. De Italiaanse Frescolori Betonlook kan uitstekend toegepast worden in iedere ruimte, ook vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Frescolori past overigens ook in een zakelijke omgeving waarbij meer sfeer moet ontstaan.Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Mortex Color

Bent u op zoek naar een hoogwaardig en waterdicht cementproduct? Kijk dan eens naar Mortex® Color van Beal,  de multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor de afwerking van minerale oppervlakten zoals vloeren en muren. Maar ook het aanrecht kan hiermee afgewerkt worden. Deze pleister is zeer geschikt om een effen betonlook mee te creëren.Is er een groot verschil met andere betonlook materialen? Jazeker, er bestaan veel materialen die gebruikt kunnen worden als afwerking voor minerale oppervlakten, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. Vaak moeten deze materialen nog behandeld worden op het gebied van vochtbescherming. Met Mortex van Beal is dat vanwege de vochtwerende eigenschappen niet langer nodig,Mortex Color is een multifunctionele pleister die heel erg geschikt is voor het afwerken van verschillende ondergronden. Bijvoorbeeld wanden, vloeren, maar ook meubels. Daarbij is het materiaal in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. De Mortex wordt aangebracht aan de hand van een bijzondere techniek waarbij met een plamuurmes verschillende lagen subtiel over elkaar worden aangebracht.Wij vertellen graag meer over alle mogelijkheden van Mortex® Color van Beal.

Stucco Pompeji

Stucco Pompeji is een pleister dat bestaat uit zuivere minerale stoffen, het is geïnspireerd op het stucwerk uit de Romeinse oudheid. Deze afwerking kent een levendig karakter, dankzij de handgemaakt uitziende structuren. We zien veel nuances en schaduwen, wat zorgt voor een levendig en kunstzinnig karakter. Deze decoratieve wandafwerking heeft enorm veel mogelijkheden en kleuren. Dankzij de verschillende applicatie mogelijkheden die het materiaal biedt kunnen bijzondere oppervlakten worden gecreëerd, zoals een roest- of metaalluitstraling.Stucco Pompeji kan voor een prachtig effect zorgen wanneer het met de juiste verlichting wordt gecombineerd. Dit materiaal is daarom uitstekend voor decoratieve doeleinden, in ruimtes waar licht belangrijk is. Binnen of buiten. Denk aan wanden, plafonds, maar ook aan uw gevels of buitenmuren. De creatieve mogelijkheden met Stucco Pompeji zijn oneindig. Daarbij bevat dit afwerkingsmateriaal een laag dat vuil makkelijk afstoot.Welke kleur past bij uw interieur? Stucco Pompeji biedt een uitgebreid assortiment van verschillende kleuren. Het voordeel van Stucco Pompeji is dat eventuele toekomstige beschadigingen zeer eenvoudig  te herstellen zijn, waarbij ze volledig onzichtbaar worden.

Mortex Etanche

De Mortex® Etanche van Beal is een waterafstotende pleister voor het waterdicht maken van minerale oppervlakken. Deze vochtwerende pleister is momenteel populair in bijvoorbeeld kuuroorden en zwembaden waar een exclusief karakter centraal moet staan. Het beton effect zorgt voor een strakke look & feel.Wanneer u zoekt naar een stucwerk dat speciaal is ontwikkeld om minerale oppervlakten waterdicht te maken, dan kiest u voor Beal Mortex Etanche. En heeft u geen zin in sloopwerk? Dat komt goed uit want Mortex Etanche kan snel worden toegepast zonder dat er eerst sloopwerkzaamheden hoeven plaats te vinden. Het materiaal kan namelijk over de bestaande tegels worden aangebracht in bijvoorbeeld een badkamer. Dat scheelt veel tijd en zorgt voor een snel resultaat. Een efficiënt proces waarbij uiteindelijk een unieke uitstraling wordt gecreëerd in uw woonruimte.Benieuwd of Mortex® Etanche van Beal past bij uw woning? Wij geven u graag advies.

Coprox

Een uniek stucwerk is Coprox,  oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika. De grondstoffen voor Coprox worden hier nog steeds gewonnen. In Zuid-Afrika worden de Coprox producten succesvol toegepast bij onder andere het waterdicht afwerken van vloeren, plafonds, wanden en gevels.De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat Coprox internationaal zeer populair is, het materiaal wordt vaak ingezet om een woning op een unieke wijze af te werken. De kwaliteit heeft Coprox aan zijn kenmerken en veelzijdigheid te danken. Bijvoorbeeld het waterdicht kunnen maken van vrijwel alle ondergronden. Maar ook de aardse kleuren waarin het afwerkingsmateriaal gemaakt wordt is zeer populair. Coprox is hét indrukwekkende maar vooral gebruiksvriendelijke alternatief voor tegels, en andere traditionele afwerkingen. De afwerking kan op verschillende ondergronden worden toegepast, bijvoorbeeld wanden, vloeren en plafonds. Ook biedt Coprox mogelijkheden voor buitenshuis en is het materiaal geschikt voor zowel zakelijke als huishoudelijke toepassingen. We adviseren u graag over de diverse kleuren en toepassingen.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen