Kelderafdichting

Er zijn verschillende manieren om je kelder af te dichten en daar hebben we meer informatie voor op deze pagina.

De vlaksgewijs methode is een goede methode om toe te passen wanneer je echt zekerheid van de isolatie die u installeert. Het kan ook voorkomen dat er geïnjecteerd moet worden bij betonnen kelders omdat er een scheur of lekkage ontstaan is. De andere manieren die je kan toepassen hebben wij op deze pagina verzameld voor u en op een rijtje gezet. Kelderafdichting: Drukkend lekkagewater en metselwerk. Effectief tegen onuitgenodigd water dat doorstroomt. Wij hebben veel referenties voor dit systeem omdat het al 40 jaar in ons kring zit en mensen er veel goede ervaringen mee hebben.

  • Kelderafdichting
  • Pasta kelderafdichting
  • Poeder kelderafdichting
  • Isoleervloeistof kelderafdichting
  • Pasta kelderafdichting

Deze kelderafdichtingen zijn allemaal goed om lekkage tegen te houden ook als het maar op één plek gebeurd. Water hoopt zich altijd en zoekt vervolgens andere wegen maar in dit geval zou dat niet kunnen. Wat je moet onthouden over kelderafdichting is dat je een zogenaamde verankering moet hebben om de druk stabiel te houden anders heeft het geen zin. Het köster 123 kelderafdichtings-systeem zorgt dat de kelder weer te gebruiken is. Kelderafdichting is metselwerk met niet drukkend water. Een kelder is mechanisch sterk en kan goed tegen chemische invloeden en daarom wordt het goedgekeurd voor toepassing in drinkwater bekkens.

Kelderafdichting: Betonnen kelderlekkage via scheurvorming

Kelderafdichting met Polyurethaan Gel en Polyurethaan injectieharsen. Een pakket dat goed verantwoord is voor het milieu gemaakt van verschillende polyurethaanharsen dat zorgt een snelle scheurafdichting.

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen