Betonreparatie

Hier vindt u veel informatie over betonreparatie. Beton kan beschadigd raken of iets dergelijks en dat is wanneer u het moet herstellen, dit heet betonreparatie. Er zijn diverse manieren om het te repareren. Zoals, met de hand, injecteren en spuiten. Specialisten doen aan betonreparatie. Sowieso moet altijd eerst de schade vastgesteld worden voordat er gewerkt kan worden. Op basis van die uitkomst bepalen ze welke methode er toegepast moet worden om de kwaliteit van het beton te behouden. De reparaties worden daarom duurzaam genoemd. U bent bij ons aan het juiste adres omdat wij specialisten zijn in het repareren van betonnen vloeren, muren enzovoort.

Een definitieve oplossing? Hoe helpt dit mij? Wat kost het mij? Wat is betonreparatie? Wij hebben antwoorden op die vragen als u ze heeft.

Probleem. Vroeger werd er geroepen dat beton kan rotten maar in feite was dat niet zo omdat het juist zo was dat het staal binnenin het beton roest begon te krijgen. Het bleef vaker voorkomen en er moest een oplossing komen voor dat probleem en daar werd lang over nagedacht, met resultaat. Zo kwam calciumchloride waar beton sneller hard werd en er werd een nieuw techniek ontwikkeld om twee keer zoveel productie te genereren. Uiteindelijk bleek het niet te helpen en was het geen oplossing maar een uitstelling van het probleem. Er werden nieuwe middelen toegepast waarmee beton in allerlei verschillende diktes gerepareerd kon worden. De doeltreffendheid was fenomenaal want er werd een laboratoriumonderzoek gedaan om er perfect resultaat uit te halen en dat hielp. Enkele voordelen van onze betonreparatie-systemen: de mortels op cementbasis zijn onschadelijk voor zowel het milieu als de verwerker. De harsen zijn oa. reukarm, zeer slijtvast en bezitten een bijzonder goede hechting op alle beton ondergronden. Met een sterke lamp kan je betonrot herkennen. Wanneer u zichtbare wapening, roodbruine vlekken, bruine puntjes, afgebrokkelde stukjes of wanneer u scheuren in de vloer ziet dan is er sprake van betonrot, slaat u met een hamer op het beton en brokkelt het af dan is er ook sprake van betonrot.

Contact

Helaas zijn we er nu niet. Maar u kunt ons een email sturen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen